Security Testing

Onderzoek naar de veiligheid van uw IT-omgeving is maatwerk. Secura kijkt met u naar uw specifieke wensen en naar de onderdelen die van vitaal belang zijn voor uw bedrijfsvoering. Wij maken gebruik van verschillende methoden om de technische security risico's van uw (web)applicaties en IT-infrastructuren te onderzoeken. Hierbij houden wij ook rekening met de zichtbaarheid van uw organisaties en de imagoschade die u door cybercrime zou kunnen oplopen.

De bevindingen van de security test leggen wij vast in heldere rapportages met een duidelijke managementsamenvatting, een uitgebreide risicoanalyse per bevinding en aanbevelingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Het testen van beveiliging is dikwijls een zeer technische zaak waarvoor onze consultants dan ook speciaal zijn opgeleid. Hieronder belichten we de diverse vormen van security testen die wij bieden

Sterke muren alleen zijn niet voldoende in tijden van belegering. Een flinke dosis inventiviteit is net zo belangrijk in de strijd tegen inbreuken op uw IT-omgeving. Secura helpt uw organisatie ongewenste aanvallers een stapje voor te zijn. Ongeacht in welke sector uw organistatie zich bevindt. Dat doen wij door uw IT security te testen op onderdelen waarvan u denkt dat ze kwetsbaar zijn of die van vitaal belang zijn voor uw bedrijfsvoering.

Onze consultants maken daarbij gebruik van een breed scala aan testmogelijkheden en onderzoeksmethodes. Het resultaat van hun onderzoek stelt u in staat uw organistatie optimaal te bewapenen tegen digitale criminaliteit.

Sterke muren alleen zijn niet voldoende

Veel voorkomende risico's zijn SQL-injectie, Cross Site Scripting (XSS) en Cross Site Request Forgery (CSRF). U heeft er vast wel eens van gehoord, maar hoe werkt de techniek erachter nu eigenlijk? En belangrijker nog hoe kunt u zich het beste wapenen tegen dit soort risico's? Bekijk hieronder de animaties van Secura (onder de naam van Madison Gurkha) voor een korte en bondige uitleg.

 

@Secura 2017
Disclaimer  /  Privacy policy  /  Sitemap / Inloggen
Webdesign Studio HB / webdevelopment Medusa