Security Testing

Onderzoek naar de veiligheid van uw IT-omgeving is maatwerk. Secura kijkt met u naar uw specifieke wensen en naar de onderdelen die van vitaal belang zijn voor uw bedrijfsvoering. Hierbij houden wij ook rekening met de zichtbaarheid van uw organisaties en de imagoschade die u door cybercrime zou kunnen oplopen.

Binnen Security Testing & Continuous Scanning Services leveren we een breed aanbod aan diensten op het gebied van Security Testing. Vanuit het verleden (sinds 2000) was er veel aandacht voor penetratietesten. Echter is het veel efficiënter om eerder in het proces kwetsbaarheden en zwaktes te vermijden of te detecteren. Daarom bieden we diensten als Threat Modeling, Design Review en Code Analysis diensten. Ook bieden we ‘Continuous Services’ voor periofieke controles in productie om ervoor te zorgen dat een configuratie of applicatie altijd voldoende veilig is en blijft. Tenslotte bieden we ‘Red Teaming services’ om vast te stellen hoe goed de totale beveiliging van een organisatie echt is (in real time met de focus op de hele keten: mensen, processen en technologie).

De bevindingen van een security test leggen wij vast in heldere rapportages met een duidelijke managementsamenvatting, een uitgebreide risicoanalyse per bevinding en aanbevelingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Security testing assessment

Het testen van beveiliging is dikwijls een zeer technische zaak waarvoor onze consultants dan ook speciaal zijn opgeleid. Wij maken gebruik van verschillende security testing methoden om de technische security risico's van uw (web)applicaties en IT-infrastructuren of andere testdoelen te onderzoeken. Het resultaat van ons onderzoek stelt u in staat uw organistatie optimaal te bewapenen tegen digitale criminaliteit.

Wat weet u over de veel voorkomende risico's SQL, XSS en CSRF?

Veel voorkomende risico's zijn SQL-injectie, Cross Site Scripting (XSS) en Cross Site Request Forgery (CSRF). U heeft er vast wel eens van gehoord, maar hoe werkt de techniek erachter nu eigenlijk? En belangrijker nog hoe kunt u zich het beste wapenen tegen dit soort risico's? Bekijk hieronder de animaties van Secura (onder de naam van Madison Gurkha) voor een korte en bondige uitleg.

 

@ Secura 2020
Webdesign Studio HB / webdevelopment Medusa