Training & Awareness

De menselijke factor speelt een belangrijke rol bij de veiligheid van uw IT-structuur. Hoe goed zijn uw medewerkers geïnformeerd over informatiebeveiliging en handelen zij ook naar deze kennis? Met behulp van bijvoorbeeld social engineering kunnen cybercriminelen meer over u en uw bedrijf te weten te komen en hiermee hun voordeel doen, mogelijk zonder dat u het weet.

Om ervoor te zorgen dat iedere medewerker in uw organisatie zich bewust wordt van IT security, biedt Secura een uitgebreid set van Cursussen op het gebied van Digital Security, zowel basiscursussen als experttrainingen. Wij bieden onze trainingen beveiligingsbewustzijn (awareness) onder de naam SAFE: Security Awareness For Everyone. Met Training en Awareness kunt u de beveiligingscultuur van uw organisatie in de basis versterken. De focus is hierbij op het ‘people’-aspect. Neem vrijblijvend contact op om uw behoeften te inventariseren en te komen tot een oplossing die naadloos aansluit bij uw vraag.

Leer van de professional

Op het gebied van training en awareness heeft Secura een gedegen trackrecord. Wij verzorgen deze dienstverlening meestal als in-house training, maar wij kunnen deze ook verzorgen voor trainings- en opleidingsorganisaties. Een aantal trainingen is geopend voor publieke inschrijving. Zie de SecurAcademy voor het complete overzicht en de geplande data.

Ga naar de SecurAcademy

 Live webinars

@ Secura 2020
Webdesign Studio HB / webdevelopment Medusa