Webinar – Impact Wijzigingen DigiD 2.0 (Update 2019)

UPDATE 16/10/2019: Toetsen op werking definitief geen onderdeel van eisen aan DigiD assessment
In de voorbereiding van onze webinar voor de DigiD assessments hebben wij rekening gehouden met het (volgens de handreiking) beoogde toetsen van de werking van een aantal maatregelen voor 2019. Hiervoor hebben wij handvatten ontwikkeld en tevens met onze klanten daar voorbereidingen op getroffen. Op 15 oktober 2019 is contact geweest tussen Secura en de NOREA waarbij expliciet is bevestigd dat dit voornemen om op werking te toetsen voor 2019 niet is geëffectueerd. Dit betekent dat voor de DigiD assessment over 2019 nog geen werking van maatregelen behoeft te worden getoetst. Het toetsen van de werking van maatregelen over een periode is wel een logisch vervolg op het enkel toetsen van de opzet en het bestaan op een bepaald moment. In de webinar gaan wij daarom wel in op de aantoonbaarheid van getroffen maatregelen.

Zorg ervoor dat u goed bent voorbereid. In 45 minuten informeren we u compact en gericht over de belangrijke veranderingen, de impact ervan, wat er precies van u verwacht wordt en wanneer. Het helpt u goed voorbereid te zijn op uw jaarlijkse DigiD-assessment. Bovendien is het een uitgelezen kans om alle nodige vragen en twijfels te laten beantwoorden door een ervaren RE-Auditor.

Datum: 17 oktober 15.00 uur LIVE
Presentator: Ruud Kerssens, RE RA CISA CRISC, Principal Security Consultant & Auditor, Secura

AANMELDEN

Wat betekent DigiD v2.0 (met Addendum 2019) voor u?

Het is van belang dat u op de hoogte bent van het normenkader 2.0, de handreiking 2.0 en de wijzigingen ten opzichte van 2018. Negatieve oordelen leiden tot door Logius opgelegde maximale oplostermijnen, waarna een nieuw audit traject moet worden uitgevoerd. Gevolg: Meer tijd, meer kosten, mogelijk imagoschade en zelfs risico tot afsluiting. Dit webinar geeft u de juiste handvatten goed voorbereid te zijn op het jaarlijkse DigiD assessment.

Bedankt, ik vond het erg nuttig en van grote toegevoegde waarde! Ik ben er volgend jaar graag weer bij, aansluithouder DigiD - november 2018

Meld u nu aan voor deze live kennissessie met Ruud Kerssens, Principal Consultant bij Secura en Register Auditor (RE) op 17 oktober a.s. om 15.00 uur.

Aanmelden Webinar Impact Wijzigingen DigiD 2.0 (Update 2019)

Benieuwd wat u mag verwachten? De webinar van vorig jaar "Impact wijzigingen DigiD 2.0 (Update 2018)" kunt u bekijken via ons channel.

@ Secura 2019
Webdesign Studio HB / webdevelopment Medusa