Account Manager Finance

(Only available in Dutch)

Wil jij bijdragen aan de digitale veiligheid in de financiële markt? Denk jij altijd in oplossingen en ben je ondernemend? Heb jij affiniteit met Cybersecurity en wil je jouw kennis en expertise delen met je klanten? Dan hebben wij een mooie kans beschikbaar!

Secura is op zoek naar een Account Manager voor onze Market Group Finance met standplaats Amsterdam of Eindhoven. De grootste uitdaging zit in het ontwikkelen van de (internationale) vraag van klanten naar onze dienstverlening. Wij geloven dat nieuwe technologieën en nieuwe manieren van denken de sleutel zijn om de uitdagingen van nieuwe trends aan te gaan. We werken met een ontzettend getalenteerde groep collega’s die altijd op zoek zijn naar de beste resultaten.


Wat ga jij doen als Account Manager:

  • Ontwikkelen van salesplannen en uitvoering hiervan om de omzet te vergroten binnen onze service lines: advisory & audit, security testing, certification services en training & awareness;
  • Organisatie van de beantwoording van RFP’s en offertes, in samenwerking met onze inside sales collega;
  • Identificeren van sales kansen, waarna je samen met onze security consultants een passend advies en aanbod doet;
  • In samenwerking met marketing: het ontwikkelen en verbeteren van onze marktbewerking vanuit sales perspectief en het bijbehorende plan uitvoeren;
  • Schrijven van business gerelateerde artikelen en een actieve bijdrage leveren op social media met als doel ons netwerk te vergoten. Prettig samenwerken met je collega’s. We zoeken iemand die graag in teamverband werkt en het prettig vindt om een gedeeld sales target te dragen.


Jij bent een Account Manager met:

  • Relevante werkervaring en kennis van IT-security. Je weet hoe de markt zich beweegt en je hebt daarnaast een visie hoe je deze markt wil bewerken;
  • Een afgeronde hbo of wo opleiding;
  • Ervaring met strategische sales en jouw netwerk bevindt zich in alle lagen van organisaties in de financiële wereld;
  • Een drive voor het behalen van resultaten;
  • Goede kennis, zowel mondeling als schriftelijk, van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat kun je bij ons verwachten?

We zijn een kennis gedreven organisatie met een mooie ambitie voor de nabije toekomst. Wij zijn maatschappelijk relevant doordat we een structurele bijdrage aan de informatiebeveiliging in Nederland door onze unieke expertise en kennis. In de groei die wij voor ogen hebben zijn er volop kansen om zowel op persoonlijk als professioneel vlak mee te groeien. Zowel de ambitie van Secura als jouw eigen ambitie kunnen elkaar hierin aanvullen.

Het sales team binnen de Market Group Finance bestaat uit een ervaren Account Manager en ervaren Inside sales. Zij werken nauw samen met de Market Group Manager en de security experts. Onze Market Group Finance is een hecht team met een duidelijke missie, waarbij kennisdeling en elkaar helpen centraal staan. Je komt te werken in een fantastisch team met grote passie voor hun werk, waarbij ze jouw hulp goed kunnen gebruiken!

Benefits 2022 v6

Ben jij de Account Manager die wij zoeken?

Graag ontvangen wij jouw CV per mail via jobs@secura.com. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met onze Recruiters via telefoonnummer +31 88 888 3100 of email jobs@secura.com.

📌 Pre-employment screenings en assessments kunnen deel uitmaken van de recruitment procedure. Social media screenings en VOG worden jaarlijks gecheckt.

Contact us

We would like to receive your CV by mail via jobs@secura.com.

Send email keyboard_arrow_right