Administratief Sales Medewerker

(Only available in Dutch)

Ben je op zoek naar een administratieve functie binnen een ambitieuze, groeiende en internationale organisatie? Heb je een passie voor digitale veiligheid? Wil jij verantwoordelijk zijn voor het beheren van het verkoopproces van onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

👀 Waar zijn we naar op zoek:

Als onze Administratief Sales Medewerker bied je support aan de Accountmanagers en Sales consultants. vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost en Eindhoven. We helpen organisaties hun IT-beveiliging te verbeteren door onafhankelijk beveiligingsadvies te geven en door penetratietesten, IT-audits en risk assessments uit te voeren. Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van offertes en het beheren van het verkoopproces.

🦸🏽‍♂️ Wat ga jij doen als Administratief Sales Medewerker:

  • Dagelijks communiceren met opdrachtgevers en potentiele klanten;
  • Maken van offertes;
  • Voorbereiden van contracten en vrijwaringen;
  • Up-to-date houden van ons CRM systeem;
  • Bijhouden van de status van projecten.

Je bent in staat om de technische problemen van onze klanten te identificeren of om dit te leren. Je zal mee denken over de te leveren diensten en om een relatie met deze klanten op te bouwen.


📚 Jij bent een Administratief Sales Medewerker met:

  • Een afgeronde opleiding in bijvoorbeeld Commerciële Economie, Business Informatics of Security Management;
  • Een drive voor het behalen van resultaten;
  • Goede taal kennis, zowel mondeling als schriftelijk, van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Een echte teamplayer die goed kan samenwerken met de accountmanagers.

Wat kunnen wij jou bieden?

We zijn een organisatie met een mooie maar bovenal uitdagende ambitie voor de nabije toekomst. In de groei die wij voor ogen hebben zijn er volop kansen om zowel op persoonlijk als professioneel vlak mee te groeien. Zowel de ambitie van Secura als jouw eigen ambitie kunnen elkaar hierin aanvullen.

Een goed salaris en ruime opleidingsmogelijkheden zitten in ons arbeidsvoorwaardenpakket. Maar bij een modern organisatie en een modern werknemer hoort meer zoals het kunnen bijkopen van vakantiedagen, flexibel thuiswerken en een bonusregeling.

Daarnaast zijn de informele werksfeer en open werkruimtes illustratief voor onze kantoren in Eindhoven en Amsterdam. Je komt te werken in een fantastisch team van collega’s met enorm veel passie voor het werk dat ze uitvoeren!


🏆 Ben jij de Administratief Sales Medewerker die wij zoeken?

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief per mail via jobs@secura.com. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met onze Recruiters via telefoonnummer +31 088 888 3100 of email jobs@secura.com.


📌 Pre-employment screenings en assessments kunnen deel uitmaken van de recruitment procedure. Social media screenings en VOG worden jaarlijks gecheckt.

Contact us

We would like to receive your CV and motivation letter by mail via jobs@secura.com.

Send email keyboard_arrow_right