Copywriter / Proposal Writer

(This vacancy is only available in Dutch)

Begrijp jij wat de klant nodig heeft en hoe je dit kan verwoorden op papier? Ben jij een tekstschrijver pur sang? Schrijf jij de winnende offerte tekst voor onze klanten? Met jouw interesse in Cyber Security en het plezier in samenwerken met collega’s zal je zorgen voor de commerciële successen van het team.


Waar zijn we naar op zoek:

Als onze Copywriter / Proposal Writer werk je zowel vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost of Eindhoven alsook vanuit huis. Op basis van de informatie die je krijgt van de Accountmanagers maar ook van onze klanten schrijf je onderscheidende, duidelijke en winnende offertes. Daarnaast beheer je het verkoopproces, onderhoud je contacten met klanten en schakel je waar nodig de Accountmanager in met als doel een tevreden klant en commercieel succes voor jouw team.


Wat ga jij doen als Copywriter / Proposal Writer:

  • Je maakt offertes aan de hand van klantaanvragen en input van technische collega’s;
  • Je communiceert met opdrachtgevers en potentiële klanten;
  • Je bereidt contracten en vrijwaringen voor;
  • Je bent verantwoordelijk voor het CRM systeem up-to-date houden;
  • Je bewaakt de status van de uitgestuurde proposals.


Jij bent een Copywriter / Proposal Writer met:

  • Interesse in Cyber Security om stap voor stap de technische inhoud te gaan leren.
  • Een drive voor het gezamenlijk (met het team) behalen van resultaten;
  • Goede kennis, zowel mondeling als schriftelijk, van de Nederlandse en Engelse taal.

Door jouw sterke communicatieve vaardigheden ben je goed in staat de klantverwachtingen te begrijpen en deze te vertalen in een pakkende offertetekst voor deze klant.


Wat kun je bij ons verwachten?

We zijn een kennis gedreven organisatie met een mooie ambitie voor de nabije toekomst. Wij zijn maatschappelijk relevant doordat we een structurele bijdrage aan de informatiebeveiliging in Nederland door onze unieke expertise en kennis. In de groei die wij voor ogen hebben zijn er volop kansen om zowel op persoonlijk als professioneel vlak mee te groeien. Zowel de ambitie van Secura als jouw eigen ambitie kunnen elkaar hierin aanvullen.

Onze experts zijn een hecht team met een duidelijke missie, waarbij kennisdeling en elkaar helpen centraal staan. Je komt te werken in een fantastisch team met grote passie voor hun werk, waarbij ze jouw hulp goed kunnen gebruiken!

Benefits 2022 v6

Ben jij de Copywriter / Proposal Writer die wij zoeken?

Graag ontvangen wij jouw CV per mail via jobs@secura.com. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met onze Recruiters via telefoonnummer +31 088 888 3100 of email jobs@secura.com.


Pre-employment screenings en assessments kunnen deel uitmaken van de recruitment procedure. Social media screenings en VOG worden jaarlijks gecheckt.

Contact us

We would like to receive your CV and motivation letter by mail via jobs@secura.com.

Send email keyboard_arrow_right