Project Manager

(Only available in Dutch)

Ben je een echte doorpakker en vind je het leuk om projecten van A tot Z te plannen, managen en te ondersteunen? Ben jij die veelzijdige collega, die onder strakke deadlines goed het overzicht weet te behouden over verschillende projecten? Wil je graag werken in een energiek en divers team dat zich bezighoudt met cyber security? Lees dan snel verder!


Wij zijn op zoek naar een Project Manager met standplaats Amsterdam of Eindhoven voor minimaal 32 uur per week.

Je maakt deel uit van een “market group” dat bestaat uit security experts en consultants. Onze experts zijn hoogopgeleide ethische hackers en information security consultants, die uitdagende projecten uitvoeren bij onze klanten betreft de IT beveiliging. Jij bent die nauwkeurig werkende en sociale collega, die zorg draagt voor de klant, je collega’s en dat de projecten zo goed mogelijk uitgevoerd kunnen worden. Je bent de spil tussen de klant en het team.

Je bent verantwoordelijk voor de planning en voorbereiding van de projecten, waarbij je onder meer zorgt voor een up-to-date projectadministratie en goede afstemming met de klant. Ook zorg je er voor dat projecten binnen budget en op tijd worden opgeleverd. Daarnaast ondersteun je de manager van de market group, bijvoorbeeld bij het plannen van trainingen/cursussen en het verwerken van feedback van klanten. Samen met de project managers van de andere market groups zorg je er voor dat de experts de projecten succesvol kunnen uitvoeren.


Je verantwoordelijkheden:

Als Project Manager zorg je voor:

 • De projectadministratie van jouw market group
 • Plannen en afstemmen met klanten wat betreft projectuitvoer, locaties en administratieve afhandeling
 • Aanleggen, bijhouden en archiveren van zowel klant- als projectdossiers en bestanden
 • Overzicht houden over jouw marktgroep qua leveringscapaciteit en kunde
 • Verzorgen van management en financiële rapportages
 • Informatieverwerking in CRM systeem
 • Organiseren van bijeenkomsten
 • Een vrolijke noot binnen het team


Je hebt:

Jij bent een Project Manager met:

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Discretie in verband met vertrouwelijkheid van projecten
 • Accuraat, positief, proactief, assertief en goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • In staat om zeer zelfstandig te werken, goed prioriteiten te stellen binnen sterk wisselende situaties en met oplossingen te komen
 • Een echte teamplayer met flexibele en dienstverlenende instelling
 • Leergierige houding om de wereld van cyber security te leren begrijpen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Een technische achtergrond is een pre, maar geen vereiste


Wij vinden het belangrijk dat je een bijdrage levert aan de professionele uitstraling van onze organisatie. Je bent een uitstekende organisator en het coördineren en plannen van werkzaamheden gaat je soepel af. Wij zoeken iemand, die gemakkelijk kan schakelen tussen verschillende activiteiten, proactief is en een flexibele werkhouding heeft. Je werkt accuraat en vindt het leuk om projecten End-to-End te begeleiden, dus ook de planning en projectadministratie. Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan bij een andere IT-dienstverlener. Je bent een echte teamplayer en een opgewekte persoonlijkheid met een ‘can do’ mentaliteit.


Wat kunnen wij jou bieden?

We zijn een kennis gedreven organisatie met een mooie en uitdagende ambitie voor de nabije toekomst. Wij zijn maatschappelijk relevant door het leveren een structurele bijdrage aan de beveiliging van Nederland door onze unieke expertise en kennis. In de groei die wij voor ogen hebben zijn er volop kansen voor jou om zowel op persoonlijk als professioneel vlak mee te groeien.

Onze experts zijn een hecht team met een duidelijke missie, waarbij kennisdeling en elkaar helpen centraal staan. De informele werksfeer en open werkruimtes zijn illustratief voor onze kantoren in Eindhoven en Amsterdam. Je komt te werken in een fantastisch team met grote passie voor hun werk, waarbij ze jouw hulp goed kunnen gebruiken!


Ben jij de Project Manager die wij zoeken?

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief per mail via jobs@secura.com. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Eefke Ruisbroek, Corporate Recruiter via telefoonnummer 088-888 3100 of email jobs@secura.com.

Pre-employment screening en een capaciteitentest kunnen deel uitmaken van de procedure.

Neem contact op

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief per mail via jobs@secura.com.

Stuur email keyboard_arrow_right