Senior Account Manager

(Only available in Dutch)

Wij zijn op zoek naar een Senior Account Manager met standplaats Amsterdam of Eindhoven, waarbij de grootste uitdaging zit in de het ontwikkelen van de (internationale) vraag van klanten naar onze dienstverlening via directe sales maar ook door middel van business development.

Als Senior Account Manager zorg je voor het:

  • Identificeren, plannen en organiseren van nieuwe sales kansen voor de complete dienstverlening van Secura.
  • In samenwerking met marketing, het ontwikkelen en verbeteren van onze marktbewerking vanuit sales perspectief en het bijbehorende plan uitvoeren.
  • Schrijven van business gerelateerde artikelen en een actieve bijdrage leveren op social media met als doel ons netwerk te vergoten.
  • Ontwikkelen van salesplannen en uitvoering hiervan om de omzet te vergroten binnen onze service lines: advisory & audit, security testing, certification services en training & awareness.


Jij bent een Senior Account Manager met:

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een IT security sales positie.
  • Een afgeronde HBO of WO opleiding.
  • Ervaring met strategisch sales en jouw netwerk bevindt zich in alle lagen van organisaties, ook op board niveau.
  • Kennis van IT security. Je weet hoe de markt zich beweegt en je hebt daarnaast een visie hoe je deze markt wil bewerken.
  • Een drive voor het behalen van resultaten, en zelfs nog een stap extra geeft jou voldoening.
  • Goede kennis, zowel mondeling als schriftelijk, van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat kunnen wij jou bieden?

We zijn een organisatie met een mooie maar bovenal uitdagende ambitie voor de nabije toekomst. In de groei die wij voor ogen hebben zijn er volop kansen om zowel op persoonlijk als professioneel vlak mee te groeien. Zowel de ambitie van Secura als jouw eigen ambitie kunnen elkaar hierin aanvullen.

Een goed salaris en ruime opleidingsmogelijkheden zitten in ons arbeidsvoorwaardenpakket. Maar bij een modern organisatie en een modern werknemer hoort meer zoals het kunnen bijkopen van vakantiedagen, flexibel thuiswerken en een bonusregeling.

Daarnaast zijn de informele werksfeer en open werkruimtes illustratief voor onze kantoren in Eindhoven en Amsterdam. Je komt te werken in een fantastisch team van collega’s met enorm veel passie voor het werk dat ze uitvoeren!


Ben jij de Senior Account Manager die wij zoeken?


Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief per mail via jobs@secura.com. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Eefke Ruisbroek, Corporate Recruiter via telefoonnummer +31 (0)88 888 3100 of email jobs@secura.com.


Pre-employment screenings en assessments kunnen deel uitmaken van de recruitment procedure. Social media screenings en VOG worden jaarlijks gecheckt.

Contact us

We would like to receive your CV and motivation letter by mail via jobs@secura.com.

Send email keyboard_arrow_right