Uitnodiging Cybersecurity Kennisochtend

(Invitation only)


Dreigingslandschap Overheidsinstanties 2023

Mauritshuis
Den Haag
15 juni, 9:00 - 13:00 uur

Agenda

9:00

Inloop

9:30

Welkomstwoord en inleiding op het vraagstuk cyberweerbaarheid

Erwin Jansen, Director Marktgroep Public Secura
9:40

Dreigingslandschap cybercrime – een actuele visie op de dreiging van ransomware en hoe overheidsorganisaties zich weerbaarder kunnen maken.

Paul Pols, Principal Security Expert Secura
10:00

Dreigingslandschap statelijke actoren – Hoe helpen de bekende raamwerken van BIO, ISO27k en NIST in het stellen van prioriteiten voor de verdediging tegen APT’s? Een verassend inzicht dat concreet binnen uw organisatie is toe te passen.

Abe Winters, Security Specialist Secura
10:30Koffiepauze
10:50

Dreigingslandschap kwetsbaarheden – Welke trends en patronen zien wij in het ontdekken en vaststellen van kwetsbaarheden in de publieke sector?

Willem Westerhof, Senior Security Specialist Secura
11:10Uit de frontlinie: Cybersecurity ervaringen van overheidsinstantiesMet Henk van Halteren van de Autoriteit Nucleaire Veiligheid Stralingsbescherming (ANVS) en Marcel de Graaf van Uitvoering en Decentraal Advies en Control (UDAC).
11:30Paneldiscussie met experts, vertegenwoordigers vanuit de overheid en de zaal als het gaat om welke praktische lessen we mee kunnen nemen in ons dagelijkse werk.Sprekers en deelnemers
12:00Lunch en ontmoeting met collega’s en security experts
13:00Einde

Meer informatie

Heeft u interesse in deze kennisochtend? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact op.

Over Secura

Secura is een toonaangevende expert op het gebied van cyberbeveiliging. Onze klanten variëren van overheid en zorg tot financiën en industrie. Secura biedt technische diensten aan, zoals kwetsbaarheidsanalyses, penetratietesten en red teaming. We bieden ook certificering voor IoT en industriële omgevingen, evenals audits, forensische diensten en bewustwordingstrainingen. Ons doel is om uw cyberweerbaarheid te vergroten.

Wij zijn een Bureau Veritas-bedrijf. Bureau Veritas (BV) is een beursgenoteerde onderneming die gespecialiseerd is in testen, inspecteren en certificeren. BV is opgericht in 1828, heeft ruim 80.000 medewerkers en is actief in 140 landen. Secura is de hoeksteen van de cyberbeveiligingsstrategie van Bureau Veritas.