(Only available in Dutch)

Penetration tester

Word je enthousiast van de OWASP top-10, raspberry-Pi’s, red teaming met binairy exploitation en CTF’s? Zie je hacken als complexe puzzels oplossen om ergens binnen te komen? Wil je jouw hacker vaardigheden ontwikkelen door afwisselende projecten met verschillende collega’s op te pakken?

Wij zijn op zoek naar Penetration Testers voor onze kantoren in Amsterdam en Eindhoven. Als Penetration Tester bij Secura is geen dag hetzelfde. Voor de diverse projecten en verschillende klanten komen jouw “hacker” mindset en creativiteit goed van pas. Door onze bijzondere en speciale projecten kom je op unieke plekken en in uitdagende situaties om te hacken. Door ons vier-ogen principe werk je bijna altijd samen met een collega en leer je ontzettend veel in korte tijd.

Je bent gemiddeld 50% van je tijd aan het werk bij klanten en de overige tijd werk je op kantoor of thuis. Je wordt breed ingezet voor projecten zoals interne pentesten, phishing aanvallen, mobile assessments, black-box applicatie onderzoeken en crystal-box infrastructuur onderzoeken.


De werkzaamheden van een Penetration Tester bij Secura:

  • Je voert projecten uit zoals interne pentesten, phishing aanvallen, mobile assessments, black-box applicatie onderzoeken en crystal-box infrastructuur onderzoeken;
  • Het schrijven van rapporten over de uitgevoerde projecten;
  • Je communiceert met klanten over de uitgevoerde projecten en de resultaten hiervan;
  • Actief deelnemen aan R&D-projecten en kennisgroepen;
  • Bijdragen aan interne en externe kennisdeling door middel van training sessies, conferentie-deelname en netwerk events.

Als Penetration Tester:

  • Heb je minimaal een afgeronde hbo of wo opleiding.
  • Ben je een “hacker by heart”;
  • Je hebt een drive om jezelf continu te blijven ontwikkelen door middel van het behalen van certificeringen (eWPT, OSCP, OSEP, OSWE etc.) maar ook voor het opdoen van nieuwe skills en het eigen maken van nieuwe technieken;
  • Heb je bij voorkeur ervaring met programmeren, social engineering, hardware hacking of forensics;
  • Heb je sterke communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en in het Engels.

Wat kun je bij ons verwachten?

Image in image block

Wij zijn een organisatie met een technisch security hart en we streven ernaar om op een hoog niveau kwaliteit te leveren op het gebied van cybersecurity. Je komt te werken in een team van zeer gepassioneerde specialisten en kennisuitwisseling is bij ons erg belangrijk. Secura is een snelgroeiend bedrijf met ambitie. Jij hebt de mogelijkheid om mee tegroeien en jezelf verder te ontwikkelen binnen het domein van cybersecurity. Dit kan door middel van trainingen, opleidingen, maar ook door ervaring op te doen met collega’s tijdens complexe opdrachten.
Inhoudelijk bieden wij je opdrachten bij diverse bedrijven en opdrachtgevers. We zijn onderdeel van Bureau Veritas waardoor er steeds meer internationale mogelijkheden komen, zowel voor het werken aan projecten alsook voor jouw carrière.

Ben jij de Penetration Tester die wij zoeken?

Graag ontvangen wij je CV per mail via jobs@secura.com. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met onze recruiters via +31 088 888 3100 of per email jobs@secura.com.

📌 Pre-employment screenings en assessments kunnen deel uitmaken van de recruitment procedure. Jaarlijks zal er een social media screening plaatsvinden en een VOG worden aangevraagd.

What our selection process looks like

Selection process in steps

Meet our recruitment team

Eefke Ruisbroek

Recruiter

Sara Busscher

Recruiter

Stan de Jong

Recruiter