Senior IT Auditor

(Only available in Dutch)

Ben jij ook altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en dreigingen in cyber veiligheid? Wil jij dit combineren met je werk als Senior IT Auditor? Zoek jij een baan waar je IT Audit, technische onderzoeken en adviseringen kan combineren. Heb je een passie voor digitale veiligheid? Dan hebben wij een mooie kans beschikbaar!Waar zijn we naar op zoek:

We zijn op zoek naar een Senior IT Auditor om ons team in Eindhoven of Amsterdam uit te breiden. Als Senior IT Auditor bij Secura voer je audits en risicoanalyses uit en lever je advies en assistentie bij de implementatie van security standaarden. Je zal werken met een heel diverse portefeuille van klanten en opdrachtgevers aangezien Secura onderdeel is van Bureau Veritas. Senior IT Auditor speel je een belangrijke rol met focus op organisatie, proces en mensen, in combinatie met de technische diepgang van de projecten die Secura aan haar klanten levert.


Als Senior IT Auditor ben je verantwoordelijk voor het:

 • Managen en uitvoeren van audits op het gebied van informatiebeveiliging en compliance op deelgebieden als cloud security, software quality, cybersecurity en privacy regulaties;
 • Waarborgen van de vereiste kwaliteit van de uitvoering van assurance opdrachten;
 • Uitvoeren en documenteren van de audits volgens de vereiste auditstandaarden;
 • Efficiënt laten verlopen, in samenwerking met de klant, van het auditproces conform de afspraken;
 • Samenwerken met andere Secura specialisten in de uitvoering van je audits om de beoogde kwaliteit van de onderzoeken te realiseren;
 • Bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze eigen dienstverlening, maar ook tooling, interne procesverbetering, templates en het gebruik van (nieuwe) standaarden;
 • Zichtbaar bijdragen aan het verbeteren van cyberweerbaarheid op nationaal en internationaal niveau.


Jij bent een Senior IT Auditor met:

 • Een afgeronde postmaster RE;
 • Aantoonbare ervaring met complexere IT-audits;
 • Ervaring met het uitvoeren van risicoanalyses en het beoordelen van risicomanagementprocessen op het gebied van informatiebeveiliging;
 • Bij voorkeur in bezit van of bereid certificeringen te behalen zoals: ISO 27001, CISA (ISACA), CISSP (ISC), CCSP (ISC), CISM (ISACA).

Als IT Auditor heb je ervaring met het presenteren van rapporten en onderzoeksresultaten aan het management van klanten. Je hebt kennis van de belangrijke raamwerken en normenkaders op het gebied van risicomanagement en informatiebeveiliging die afkomstig zijn van NIST, CSA, , ISACA, PCI, etc. en je weet die te hanteren bij het toetsen van bij klanten geïmplementeerde beveiligingsmaatregelen.

Wat kun je bij ons verwachten?

Inhoudelijk bieden wij je een heel diverse portefeuille van klanten en opdrachtgevers. Wij zijn een organisatie met een technisch security hart en we leveren op het gebied van digital security dan ook technisch zeer hoogwaardige diensten. We zijn onderdeel van Bureau Veritas waardoor er steeds meer internationale opdrachtgevers komen. Je komt te werken in een team van zeer gemotiveerde specialisten en kennisuitwisseling staat bij ons in een hoog vaandel. De informele werksfeer en open werkruimtes in Amsterdam en Eindhoven zijn illustratief voor ons open en gedreven karakter.

Secura is een snelgroeiend bedrijf met ambitie. Jij hebt de mogelijkheid om mee te groeien en zo je loopbaan verder vorm te geven in verantwoordelijkheid, zichtbaarheid intern en extern alsook in het volgen van training en opleiding.


Ben je de Senior IT Auditor die wij zoeken?

Graag ontvangen wij je CV per mail via jobs@secura.com. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met onze Corporate Recruiters Eefke Ruisbroek of Sara Busscher via 088-888 3100 of per email jobs@secura.com.

📌Pre-employment screening en een capaciteitentest kunnen deel uitmaken van de procedure.


Contact us

We would like to receive your CV and motivation letter by mail via jobs@secura.com.

Send email keyboard_arrow_right