De Buyers Guide voor Securitytesten

(Only available in Dutch)

Binnen de cybersecuritysector bestaan er een wirwar van security testen, ieder met een eigen doel, werkwijze en effectiviteit. Toch kan het voor de meeste organisaties lastig zijn om te bepalen welke securitytesten het beste bij hun cybersecurity behoefte aansluiten. De Buyers Guide Securitytesten van Cyberveilig Nederland brengt hier een verandering in.

White paper thumnail buyersguide cybersecurity

Om organisaties een handje te helpen in dit proces, heeft onze partner Cyberveilig Nederland onlangs de Buyers Guide Securitytesten gepubliceerd. Aan de hand van dit handig overzicht kan elke organisatie in de cybersecuritysector inzicht bieden in de verschillende securitytesten, wat deze inhouden en wat deze verschillende testen met elkaar te maken hebben. Wilt u weten welke security testen voldoen aan de cybersecurity behoefte binnen uw organisatie? Met dit hulpmiddel kunt u als aanvrager uw behoefte afstemmen op de juiste oplossing. De Buyers Guide Securitytesten geeft u een helder inzicht in de definities van de verschillende security diensten, voor welke doeleinden ze ingezet kunnen worden en wat de huidige mogelijkheden zijn. Zo weet u als aanvrager ook waar u aan toe bent.

Logo Cyberveilig Nederland RGB

Over Cyberveilig Nederland

Cyberveilig Nederland is dé belangenorganisatie die zich inzet voor een optimaal ondernemingsklimaat voor cybersecurity bedrijven in Nederland. Cyberveilig Nederland wil in nauwe samenwerking met de overheid richting geven aan het verbeteren van cybersecurity binnen Nederland, door transparantie te creëren binnen de branche door het ontwikkelen van een gedragscode en een veiligheidskeurmerk. Voor meer informatie: cyberveilignederland.nl


Inzicht in uw security testing

Ook Secura kan u aan de hand van de Buyers Guide Securitytesten helpen in het verzorgen van de juiste security testen die nauw aansluiten op uw organisatie. Wilt u weten welke security testen Secura voor u kan verzorgen? Bekijk hier onze eigen Buyers Guide Securitytesten met een overzicht van security testen die wij vanuit Secura te bieden hebben (source: Buyers Guide Securitytesten, Cyberveilig Nederland). Of download hieronder onze handige Buyers Guide voor Securitytesten.