Route

Openbaar vervoer

U komt aan op station Eindhoven per trein. U loopt naar de uitgang aan de centrumzijde. Steek de weg recht over en loop rechtdoor tot de T-splitsing. Sla rechtsaf en meteen linksaf (Vestdijk). Na 500 meter vindt u het gebouw van De Lage Landen aan uw linkerhand. Het kantoor van Secura vindt u aan de achterzijde van dit gebouw (gebouw GENIUS).

Eigen vervoer

Indien u navigatie gebruikt geef dan "Kanaalstraat 4" op als eindbestemming. Let op! De verkeerssituatie op de Vestdijk, Hertogstraat en omgeving is veranderd per 22 mei 2017. Dit kan consquenties hebben voor u terugreis. Lees meer informatie.

Ons kantoor bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw van De Lage Landen (gebouw GENIUS). Als u rechtsaf bent geslagen richting Centrum (Hertogstraat, gaat over in de Vestdijk), gaat u bij het volgende verkeerslicht rechtsaf (Kanaalstraat) en daarna direct rechtsaf de bezoekersparkeerplaats op. Indien de parkeerplaats 'VOL' aangeeft, kunt u bij de slagboom bellen om het terrein opgelaten te worden.

Als u vanaf de Kanaalstraat komt, neemt u een ruime bocht naar links (zoals op de foto is aangegeven) om de bezoekersparkeerplaats op te rijden.

@ Secura 2020
Webdesign Studio HB / webdevelopment Medusa