Advisory & Audit

Bedreigingen op het gebied van informatiebeveiliging zijn aan de orde van de dag, mogelijk wordt u hier ook regelmatig mee geconfronteerd. Secura heeft zich onder andere gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van diensten zoals audits, risicoanalyses en het assisteren bij het invoeren van beveiligingsstandaarden. U kunt hierdoor bij één onafhankelijk, gespecialiseerd bedrijf terecht voor alle adviesopdrachten, zowel technisch als organisatorisch en procedureel.

Met name bij grotere opdrachten, waar naast een technische test-component ook een risicoanalyse of audit-component nodig is, komt deze gezamenlijke dienstverlening het best tot zijn recht. U kunt hierbij denken aan een DigiD audits waar een penetratietest een verplicht onderdeel uitmaakt van de audit. Maar ook ENSIA die all losse verantwoordingen voor gemeenten zal vervangen en één geïntegreerde aanpak mogelijk maakt.

De consultants van onze Audit & Advisory tak zijn allen gekwalificeerd en gecertificeerd op diverse terreinen, van CISSP, CISM, CCISO, M_o_R tot ISO27001 lead implementor of lead auditor.

Veel van onze Advisory & Audit dienstverlening gaat over het invoeren of controleren van standaarden zoals ISO27001 of afgeleiden daarvan zoals de NEN7510 voor de zorg en voor waterschappen de Baseline Informatiebeveiliging Waterschappen (BIWA).

Onze consultants gaan samen met u, uw behoeften inventariseren om zo te komen tot een oplossing die naadloos aansluit bij uw vraagstukken.

@Secura 2018
Webdesign Studio HB / webdevelopment Medusa