(Only available in Dutch)

Compliance, Security & Quality Officer

Hoe zorg je ervoor dat een organisatie veilig werkt, kwalitatief hoogstaande cybersecuritydiensten kan leveren aan haar klanten en haar verantwoordelijkheid neemt op het gebied van milieu en sociaal ondernemen?

Secura is een snelgroeiende organisatie met 160 enthousiaste professionals in dienst. Met veel dynamiek en een pragmatische en klantgerichte insteek bouwen we tegelijkertijd aan een steeds volwassener organisatie die ook nog eens aan allerlei eisen, wet- en regelgeving moet voldoen.

Wij zijn op zoek naar een Compliance, Security & Quality Officer voor minimaal 24 uur per week (voorkeur 32 uur). Wij werken vanuit 2 kantoren: 1 in Amsterdam Zuidoost en 1 in Eindhoven. De werklocatie zal dan ook 1 van deze 2 kantoren betreffen.

Om deze rol optimaal uit te kunnen voeren heb je interesse in kwaliteitsmanagement, risicovraagstukken, informatiebeveiliging, milieu en sociaal ondernemen.

Wat ga je bij ons doen?

De Compliance, Security & Quality Officer is verantwoordelijk voor het onderhouden van het Quality & Security Management Systeem van Secura. Secura is al gecertificeerd voor tal van ISO-standaarden zoals ISO 9001, 27001, 17025, 14001, 45001 en veel andere sectorspecifieke certificeringen en accreditaties zoals ABDO, BSPA, Common Criteria, CCV Pentest, CREST en andere schema’s. Compliance is belangrijk voor ons, maar de echte uitdaging ligt in het continue verbeteren van de organisatie en haar processen. Daarom ben je hands-on om samen met directie, management en tal van collega’s de organisatie elke dag weer een stuk te verbeteren.

Praktisch betekent dit: het uitvoeren verbeteringen (reactief en proactief) in de bedrijfsvoering, het uitvoeren van interne audits, begeleiden van externe audits, risicoanalyses en het rapporteren aan directie en management op status, opvolging en verbetering. Daarbij wordt deze rol niet gezien als alleen controlerend en constaterend, maar kenmerkt jouw functie zich vooral in het actief meedenken en continu verbeteringen aanbrengen.

Secura werkt met verschillende marktgericht teams en service lines. Met al deze teams werk je samen en je daagt deze teams uit om het morgen beter te doen dan vandaag.


Dit ben jij:

Je bent communicatief vaardig en hebt een hands on mentaliteit. Je kunt goed zelfstandig werken. Je hebt ervaring met kwaliteit (ISO 9001), informatiebeveiliging (ISO 27001) en gegevensbescherming (AVG) alsook affiniteit met verbetering van het leefmilieu en sociaal ondernemen.


Daarnaast beschik je ook over:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau met bij voorkeur een relevante opleiding;
  • Een paar jaar relevante werkervaring;
  • In het bezit van een VOG Algemeen Screeningsprofiel 11,12,13;
  • Het vermogen om te communiceren met verschillende stakeholders en hen ook van advies te voorzien;
  • Een “getting things done” mentaliteit (niet alleen gericht op compliance);
  • Kennis van bedrijfsprocessen en van relevante standaarden als ISO en AVG;
  • Je bent extravert, nieuwsgierig en je kan gestructureerd werken.Wat kun je bij ons verwachten?

Wij zijn een organisatie met een sterke focus op technische security en leveren dan ook hoogwaardige technische diensten op het gebied van digitale beveiliging. Je zult deel uitmaken van een team van gemotiveerde internationale specialisten, waarbij kennisuitwisseling bij ons van groot belang is.

Bij Secura bieden we een omgeving om je talenten te ontplooien en je professionele groei te stimuleren. Samen werken we aan het waarborgen van de veiligheid en integriteit van waardevolle gegevens, terwijl we de uitdagingen van de steeds evoluerende digitale wereld aangaan.

Secura is een snelgroeiend bedrijf met grote ambities. Bij ons krijg je de mogelijkheid om mee te groeien en je carrière verder vorm te geven met toenemende verantwoordelijkheid en zichtbaarheid, waardoor je een expert kunt worden in jouw vakgebied.

Inhoudelijk bieden wij je een heel diverse portefeuille van aansprekende klanten en opdrachtgevers.

We zijn onderdeel van Bureau Veritas waardoor er steeds meer internationale mogelijkheden komen, zowel voor het werken aan projecten alsook voor jouw carrière.

Ben jij de Compliance, Security & Quality Officer die wij zoeken?

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief per mail via jobs@secura.com. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met onze recruiters Sara en Eefke via telefoonnummer 088 888 31 00 of email jobs@secura.com.

Pre-employment screening en een capaciteitentest kunnen deel uitmaken van de procedure.

What our selection process looks like

Selection process in steps

Meet our recruitment team

Eefke Ruisbroek

Corporate Recruiter

Sara Busscher

Corporate Recruiter