(Junior) Project Manager

(Only available in Dutch)

Ben je een echte doorpakker en vind je het leuk om projecten van A tot Z te plannen, te managen en te ondersteunen? Ben jij die veelzijdige collega, die onder strakke deadlines goed het overzicht weet te behouden over verschillende projecten? Dan is dit jouw kans om te werken bij een succesvol bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van Cyber Security met ambities om internationaal te groeien.


Waar zijn we naar op zoek:

Wij zijn op zoek naar een (Junior) Project Manager met standplaats Amsterdam of Eindhoven voor minimaal 24 uur per week, mocht je full time willen werken dan is dat ook mogelijk. Je maakt deel uit van de Markt Groep Publieke Sector. Deze Markt Groep bestaat uit ethische hackers en information security consultants die uitdagende projecten uitvoeren bij onze klanten in de publieke sector.


Wat ga jij doen als (Junior) Project Manager:

 • Plannen en afstemmen met klanten wat betreft projectuitvoer, locaties en administratieve afhandeling;
 • De projectadministratie; Aanleggen, bijhouden en archiveren van zowel klant- als projectdossiers en bestanden;
 • Verzorgen van management en financiële rapportages;
 • Informatieverwerking in ons CRM systeem;
 • Organiseren van bijeenkomsten;
 • Een bijdrage aan de positieve sfeer binnen het team.

Je zorgt ervoor dat de projecten zo goed mogelijk uitgevoerd kunnen worden. Je bent verantwoordelijk voor de planning en voorbereiding van de projecten, waarbij je onder meer zorgt voor een up-to-date projectadministratie en een goede afstemming met de klant. Ook zorg je er voor dat projecten binnen budget en op tijd worden opgeleverd. Daarnaast ondersteun je bij het plannen van trainingen en cursussen en het verwerken van feedback van klanten. Samen met de Senior Project Manager van de Markt Groep Publieke Sector maar ook met de Project Managers van de andere markt groepen zorg je ervoor dat de experts de projecten succesvol kunnen uitvoeren.


Jij bent een (Junior) Project Manager
met:

 • Hbo/Wo werk- en denkniveau;
 • Integriteit in verband met vertrouwelijkheid van projecten;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden, daarnaast ben je accuraat, proactief en assertief;
 • Een flexibele en dienstverlenende instelling;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wij vinden het belangrijk dat je een bijdrage levert aan de professionele uitstraling van onze organisatie. Je bent een uitstekende organisator en het coördineren en plannen van werkzaamheden gaat je soepel af. Wij zoeken iemand, die gemakkelijk kan schakelen tussen verschillende activiteiten, proactief is en een flexibele werkhouding heeft. Je werkt accuraat en vindt het leuk om projecten End-to-End te begeleiden, dus ook de planning en projectadministratie. Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan bij een andere IT-dienstverlener. Je bent een echte teamplayer en een opgewekte persoonlijkheid met een ‘can do’ mentaliteit.


Wat kun je bij ons verwachten?

We zijn een kennis gedreven organisatie met een mooie ambitie voor de nabije toekomst. Wij zijn maatschappelijk relevant doordat we een structurele bijdrage aan de informatiebeveiliging in Nederland door onze unieke expertise en kennis. In de groei die wij voor ogen hebben zijn er volop kansen om zowel op persoonlijk als professioneel vlak mee te groeien. Zowel de ambitie van Secura als jouw eigen ambitie kunnen elkaar hierin aanvullen. Onze experts zijn een hecht team met een duidelijke missie, waarbij kennisdeling en elkaar helpen centraal staan. Je komt te werken in een fantastisch team met grote passie voor hun werk, waarbij ze jouw hulp goed kunnen gebruiken!
Benefits 2022 v6

Ben jij de Project Manager die wij zoeken?

Graag ontvangen wij jouw CV per mail via jobs@secura.com. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met onze Recruiters via telefoonnummer +31 088 888 3100 of email jobs@secura.com.


📌 Pre-employment screenings en assessments kunnen deel uitmaken van de recruitment procedure. Social media screenings en VOG worden jaarlijks gecheckt.

Contact us

We would like to receive your CV and motivation letter by mail via jobs@secura.com.

Send email keyboard_arrow_right