Information Security & Risk Consultant

(Only available in Dutch)

Begrijp jij de waarde van informatie en de risico's als deze informatie niet goed wordt beschermd? Ben jij in staat om elk bedrijf met een "risicobenadering" te bekijken? Heb jij een sterke focus op organisatie, proces en mensen in combinatie met de technische diepgang van de projecten die Secura aan haar klanten levert? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar een Information Security & Risk Consultant om ons team in Eindhoven of Amsterdam uit te breiden. Als Information Security & Risk Consultant bij Secura voer je risicoanalyses en audits uit en geef je advies, training en support met betrekking tot informatiebeveiliging, privacy en gerelateerde beveiligingsstandaarden bij onze klanten. Je werkt onder andere voor overheidsinstellingen, multinationals en financiële instellingen. Je werkt bij ons vanuit huis, kantoor en bij de klant. Deze rol kan zowel full- als parttime uitgevoerd worden.


Wat ga jij doen als Information Security & Risk Consultant:

 • Uitvoeren van audits op het gebied van informatiebeveiliging en compliance voor klanten;
 • Actief bijdragen aan de voorbereiding, planning, scoping, risicoanalyse en bepalen van de juiste aanpak per project;
 • Proactief samenwerken met collega’s over de aanpak en de operationele audit die zijn uitgevoerd in reactie op bevindingen;
 • Volgen van auditnormen om het werk uit te voeren en te documenteren en de beoordelingspunten op te volgen;
 • Efficiënt laten verlopen van projecten in samenwerking met de klant;
 • Bijdragen aan de verdere ontwikkeling van tooling, templates en standaarden.


Jij bent een Information Security & Risk Consultant met:

 • Een afgeronde bachelors of master’s opleiding in Business Informatics of Security Management;
 • Bij voorkeur in bezit van (een van) de volgende certificeringen: ISO 27001 lead-implementator, ISO 27001 lead auditor, CISSP (ISC), CCSP (ISC), CSSLP (ISC), CISM (ISACA), CSX (ISACA), CGEIT (ISACA) en CCSK (CSA) of bereid zijn die te behalen;
 • De noodzakelijke kennis van belangrijke kaders voor informatiebeveiliging zoals NIST, CSA, ISO, COSO, ISACA, PCI, ITIL (OGC);
 • Kennis en vaardigheden op het gebied van projectmanagement, consulting en IT-beveiliging;
 • Ervaring in risicoanalyses en in staat om klantgericht advies te geven;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling in het Nederlands en het Engels.


Wat kun je bij ons verwachten?

Wij zijn een organisatie met een technisch security hart en we leveren op het gebied van digital security dan ook technisch zeer hoogwaardige diensten. Je komt te werken in een team van zeer gemotiveerde specialisten en kennisuitwisseling staat bij ons in een hoog vaandel.

Secura is een snelgroeiend bedrijf met ambitie. Jij hebt de mogelijkheid om mee te groeien en zo je loopbaan verder vorm te geven in verantwoordelijkheid, zichtbaarheid (intern en extern) en in het volgen van training en opleiding.

Benefits 2022 v6

Ben jij de Information Security & Risk Consultant die wij zoeken?

Graag ontvangen wij jouw CV per mail via jobs@secura.com. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met onze Recruiters Eefke Ruisbroek of Sara Busscher via telefoonnummer +31 088 888 3100 of email jobs@secura.com.


📌 Pre-employment screenings en assessments kunnen deel uitmaken van de recruitment procedure. Social media screenings en VOG worden jaarlijks gecheckt.

Contact us

We would like to receive your CV by mail via jobs@secura.com.

Send email keyboard_arrow_right Send email keyboard_arrow_right