Senior Security Behavior Consultant

(Only available in Dutch)

Gedragsverandering teweegbrengen is wat je uitdaagt. Mensen en hun gedrag is wat je intrigeert. Verantwoordelijkheid, visie en creativiteit zijn de waarden die jou beschrijven. Je bent een sociale, betrouwbare en positieve doorzetter, je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Onafhankelijk, maar waar nodig vraag je om hulp. Je bent een teamspeler met een kritische blik, open voor feedback, continu bezig met het verbeteren van jouw werk, onze dienstverlening en ons team. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar zijn we naar op zoek:

Aangezien Secura snel groeit, zijn we op zoek naar een Senior Security Behavior Consultant met focus op het uitvoeren en ontwikkelen van SAFE-programma's voor onze klanten, en in staat om maatwerkoplossingen te bieden. Wat heeft een specifieke klant nodig om zijn medewerkers het meest effectief te ondersteunen bij cybersecurity-gerelateerd gedrag? Je bent een sterk enthousiaste persoonlijkheid die als sparringpartner kan fungeren voor ons team en onze opdrachtgevers. Secura opereert op het gebied van cybersecurity, waarbij we ons richten op de menselijke factor: hoe kunnen organisaties hun medewerkers het beste ondersteunen bij dit lastige maar interessante onderwerp? Onze visie gaat verder dan traditionele bewustmakingscampagnes. Wil je hier meer over weten kijk dan op https://www.secura.com/service/people/safe.Wat ga jij doen als Senior Security Behavior Consultant:

 • Je werkt mee aan het opbouwen van het Behavior & Training portfolio in een snelgroeiende organisatie;
 • Je ontwikkelt en verbeterd het SAFE-aanbod van Secura;
 • Je bent verantwoordelijk voor het programmamanagement en beheren van SAFE-gedragsveranderingsprogramma's bij onze klanten;
 • Je voert gedragsveranderingsprogramma’s uit voor verschillende klanten, waaronder workshops, interviews, onderzoek en advies over veilig gedrag, veiligheidsprocedures en veiligheidscultuur;
 • Je voert nulmetingen uit op gedrag in kaart te brengen bij onze klanten, zodat wij samen met de klant de juiste interventies kunnen inzetten.
 • Je helpt organisaties om veiligheidsrisico's aan te pakken met maatregelen en interventies gericht op gedragsverandering;
 • Je werkt samen met Secura-collega's om inzicht te krijgen in en inzicht te geven in hoe klanten de SAFE-producten gebruiken en resultaten behalen in hun programma's;
 • Je communiceert de behoeften in de markt om ons programma en aanbod te verbeteren;


Jij bent een Senior Security Behavior Consultant met:

 • een Universitair diploma in sociale of arbeids- en organisatiepsychologie;
 • een positieve houding, je bent leergierig en je staat open ​​voor feedback (zowel geven als ontvangen);
 • ervaring of in ieder geval affiniteit met informatiebeveiligings-en privacyvraagstukken;
 • passie voor veilig gedrag en trainingen die leiden tot gedragsverandering van eindgebruikers;
 • goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) in het Nederlands en Engels;
 • het vermogen om effectief gesprek te voeren op operationeel, strategisch en tactisch niveau;
 • met gedrags- of organisatieveranderingsprojecten binnen organisaties en het toepassen van verschillende methodieken zoals workshops, gedragsmetingen, interviews etc.


Wat kunnen wij jou bieden?

Inhoudelijk bieden wij je een heel diverse portefeuille van klanten en opdrachtgevers. Wij zijn een organisatie met een technisch security hart en we leveren op het gebied van digital security dan ook technisch zeer hoogwaardige diensten.

Je komt te werken in een fantastisch team van collega’s met enorm veel passie voor het werk dat ze uitvoeren. Kennisuitwisseling staat bij ons hoog in het vaandel.

De informele werksfeer en open werkruimtes in Amsterdam en Eindhoven zijn illustratief voor ons open en gedreven karakter.

Secura is een snelgroeiend bedrijf met ambitie. Jij hebt de mogelijkheid om mee te groeien en zo je loopbaan verder vorm te geven in verantwoordelijkheid, zichtbaarheid intern en extern alsook in het volgen van training en opleiding.

Een goed salaris zit in ons arbeidsvoorwaardenpakket evenals een bonusregeling, het kunnen bijkopen van vakantiedagen en flexibel thuiswerken.

Ben je de Senior Security Behavior Consultant die wij zoeken?

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief per mail via jobs@secura.com. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met onze Recruiters via telefoonnummer +31 088 888 3100 of email jobs@secura.com.


📌 Pre-employment screenings en assessments kunnen deel uitmaken van de recruitment procedure. Social media screenings en VOG worden jaarlijks gecheckt.

Contact us

We would like to receive your CV and motivation letter by mail via jobs@secura.com.

Send email keyboard_arrow_right